Podrška Lokalnom programu za mlade Grada Labina

Na ovotjednoj sjednici labinskog Gradskog vijeća prihvaćena je odluka o donošenju Lokalnog programa za mlade Grada Labina, aktivnosti na izradi kojeg su započele u rujnu prošle godine. Grad Labin i Udruga za mlade Alfa Albona za projekt su od Ministarstva socijalne politike i mladih dobili 70 tisuća kuna, dok je još 15 tisuća kuna osigurano iz gradskog proračuna. U izradi programa sudjelovali su, kao partneri, Regionalni info centar i Društvo za istraživanja i potporu iz Rijeke.

O Lokalnom programu za mlade, koji je predstavljen vijećnicima, pročelnica Upravnog odjela za samoupravu i opće poslove Loreta Blašković je kazala: (ton – Loreta Blašković). O ciljevima programa rekla je: (ton – Loreta Blašković 1). Renata Kiršić iz Udruge za mlade Alfa Albona i predsjednica Savjeta mladih Grada Labina na sjednici Gradskog vijeća je  istaknula: (ton – Renata Kiršić).

Predstoji rekla je Kiršić implementacija programa: (ton – Renata Kiršić 1). Donošenje  Lokalnog programa za mlade Grada Labina pozdravili su svi vijećnici i odluku jednoglasno prihvatili.

Izvor: www.radiolabin.hr

Categories: Iz drugih izvora