Uspješan Sajam poslova

U subotu je u Gradskoj knjižnici u organizaciji Grada Labina i Savjeta mladih Grada Labina održan Sajam poslova. Na sajmu je sudjelovalo dvanaest izlagača, poslodavaca i obrazovnih institucija, Holcim Hrvatska, Valamar Riviera, Carel Adratic, MCZ, Bibetech, Uljanik, Komunalno poduzeće „1. Maj“, Diopter, Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“, Pučko otvoreno učilište Labin, Politehnika Pula i Udruženje obrtnika Labin.

Na otvaranju Sajma labinski gradonačelnik Tulio Demetlika je podsjetio da je odluku o održavanju prvog Sajma poslova donijelo Gospodarsko vijeće Grada Labina nakon što je utvrdilo da će značajan investicijski ciklus u gospodarstvo na Labinštini dovesti do nesrazmjera između ponude i potražnje u zapošljavanju. Provedena anketa među većim gospodarskim subjektima, rekao je Demetlika: (ton – Tulio Demetlika). Subotnji Sajam poslova bio je središnji dio Tjedna poslova tijekom kojeg je održano pet radionica s 50-tak sudionika.

Predsjednica Savjeta mladih Grada Labina Renata Kiršić veli da su zadovoljni s održanim radionicama: (ton – Renata Krišić). Sajam poslova pohodila je stotinjak ljudi, a prema riječima Renate Krišić izlagači su iskazali zadovoljstvo s: (ton – Renata Kiršić 1). Inače, najviše interesa posjetitelji, tražitelji posla, su iskazali za Bibetech, Carel i Holcim.

Izvor: www.radiolabin.hr