Kultna Labinska Lamparna opet će odzvanjati zvukovima elektronike!

Najpoznatiji Istarski kolektiv u organiziranju elektronskih evenata, Seriously Twisted,  u subotu 21. prosinca, u DKC Lamparna Labin, organizira tradicionalni božićni elektronski događaj  pod nazivom Christmas Thing, uz zavidnu zvučnu i svjetlosnu kulisu.

Glavi gost ove elektronske poslastice je jedan od najpoznatijih i najtalentiranijih DJ jugoistočne Europe – DEJAN MILIČEVIĆ koji je prošle godine proslavio dvadeset godina vrlo uspješne karijere.

Dejan se može pohvaliti nastupima u cijeloj Europi, Aziji, i Južnoj Americi, iza sebe ima više od osamdeset izdanja na raznim etiketama od Recycled Loopsa, Plastic Citya,Suare pa do činjenice da je i sam vlasnik etikete po imenu Tit Zero Recordings.

Dejanov prvi album “Trust and the Purpose” (Gillesku Records) rasprodan je u samo pet dana. Njegov drugi album “Just Keep Talking Girl” izdan je 2012. na Plastic city labelu ostvario je veliki uspeh i primio odlične recenzije kako od kolega DJeva tako i od rasplesane publike.

Pet godina Dejan je bio ambasador energetskog pića Burn te često držao predavanja o Burn Audio Tool softwareu širom regije.

Drugi gost dolazi iz Slovenije, a riječ je o Urban Pfeiferu. Urban je svoju reputaciju stekao zagrijavajući floor za Luciana na Kurzschluss večerima. Do sada je skupio niz impresivnih gostovanja na festivalima kao što su Sonus, Barakud, Labyrinth itd.. Začetkik je SISA klubskih večeri u legendarnom ljubljanskom underground klubu K4, bazirane na afrohouse zvuku.

Da zabava bude popuna tu su Seriously Twisted rezidenti Marin Biočić, Tino Dobrić i Danny Clarck. Za posebnu vizualnu kulisu, video maping i animacije biti će zadužen talentirani riječki VJ OBLIK 3. Party započinje u pola noći i traje do 7 sati ujutro. Ulaznica iznosi 50kn i može se kupiti isključivo na ulazu.