Predstavljanje knjige [psi] i novog razumijevanja psihologije, autor EROS

Pozivamo vas na prezentaciju knjige [psi], autor Eros (pseudonim) koja će se održati 19.5. u 19h u Klubu mladih “Club 21” KuC-a “Lamparna” u Labinu.

Knjiga [psi] koja je lako čitljiv roman u kojem Eros glavni lik knjige putuje kroz dvanaest svjetova ljudske psihe. Svaki svijet je svijet druge osobe koja se nađe u jednom ili više životnih problema. Glavna tema koja se provlači kroz cijelu knjigu je REI teorija koja novi način objašnjava psihologiju te fenomene kao što su: ljubav i zaljubljenost, tajna prihvaćanja, spolnost, pubertet, sreća i zadovoljstvo te nudi objašnjenje i rješenje za poremećaje kao što su: depresija, fobije, ADHD, kronično nezadovoljstvo, netolerancija, nasilje u društvu i školama, REI teorija nije samo opisane kroz dijaloge već je utkana u metaforama slika i osjećaja tako zaobilazeći svijest čitatelja dopire do same dubine njegova bića. Najbolji dokaz da REI teorija nije samo još jedna teorija te da knjiga [psi] nije jedna u nizu knjiga za samopomoć je i primjena REI teorije u struci naime autor je pomoću REI teorije objasnio disleksiju te patentirao metodu koja može u potpunosti odstraniti sve disleksične smetnje.

Lijep dizajn, zanimljiv sadržaj zapisan na 777 stranica koje sa lakoćom čitaju ljudi svih profila pa čak i djeca krase ovu knjigu stoga vas pozivam da se odazovete prezentaciji te da [psi] možda postane i dio vašeg života.

Nedavno sam gostovao i na lokalnoj televiziji TV Nova, a snimku možete vidjeti ovdje…

 

Dođite, pitajte, sumnjajte, provjerite …odgovaram iskreno bez intime i iz vlastitog iskustva.

Hvala, Erik.

                                                                                                                                                        www.knjigapsi.hr

Projekt Kluba mladih “Club 21″ sufinancira Ministarstvo socijalne politike i mladih

Ostali donatori KuC-a “Lamparna” u 2015.: Zaklada Kultura nova, Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, Republika Hrvatska – Ministarstvo kulture.