U subotu UHVATI FILM MEĐUNARODNI FESTIVAL – projekcije filmova s festivala 2014.

Prezentacija će se održati u subotu, 15.11.2014. u Klubu mladih “Club 21”, KuC Lamparna, Rudarska 1, s početkom u 19 sati.

Prezentacija će uz najave/komentare voditelja između filmova sadržavati izbor nekoliko kraćih filmova s međunarodnog festivala UHVATI FILM i trajati će oko 2 sata.

Festival se, inače, dešava u Novom Sadu i Rijeci, no svaka od organizacija koja potpisuje Fest (Parnas, Novi Sad i Spirit-Rijeka) uspjela je prenijeti kraće verzije u nekoliko gradova u svojoj zemlji. U Hrvatskoj su to Pula, Zagreb, Čakovec, Bjelovar, Križevci, Rab, Krk, Sisak, Osijek…(tour je u tijeku).

Ovo je prilika da i Vi vidite kako izgleda ovaj zanimljivi i izuzetno edukativni program u svom gradu.

Filmovi obrađuju tematiku invaliditeta na vrlo originalan i neuobičajen način, odličan je opis koji se navodi kao slogan Festa “Filmovi koji mijenjaju perspektivu”.

Smatramo značajnim navesti podatak da su profesori ERF (Edukacijsko rehabilitacijski fakultet u Zagrebu) nakon prezentacije odlučili ponoviti je za 15 dana i dati studentima bodove za prisustvo!

Ciljane grupacije za ovu prvu prezentaciju su nam profesori, studenti I srednjoškolci; predstavnici institucija i udruga, no i svi ljudi koji vole filmove (dokumentarni/art…).

Molimo Vas da svakako potvrdite svoju rezervaciju zbog ograničenog broja mjesta.

Napomena: Za ovu prvu prezentaciju pristup osobama s težim tjelesnim invaliditetom je moguć.

Potvrdite svoju rezervaciju na email: klub.mladih.labin@gmail.com

SPIRIT, Rijeka

Uz podršku lokalnog organizatora: Klub mladih “Club 21”, Labin Art Express XXI