POP UP COWORKING DAY u Rovinju 22.05. – 23.05.2015.

FARO 11 udruga za razvoj kreativnih industrija organizira POP UP COWORKING, dvodnevnu manifestaciju koja ima za cilj osvještavanje potencijala coworkinga kao modela rada po principu umrežavanja i dijeljenja zajedničkih resursa te kreativnih industrija u kontekstu rješavanja pitanja nezaposlenosti i perspektiva razvoja istarske kulturne scene. Predavači će dati poseban osvrt i na prava i mogućnosti freelancera te koncept samozapošljavanja.

Projekt se odvija u suradnji s Hrvatskim društvom nezavisnih profesionalaca (HDNP) i Coworking Hrvatska te Pučkim otvorenim učilištem grada Rovinja. Dvodnevni događaj predviđa predavanja i javne konsultacije te zajednički rad i umrežavanje. Svi zainteresirani pozvani su 22. svibnja na javne konsultacije u Veliku dvoranu Doma kulture od 12-14 sati te u subotu 23. svibnja u Multimedijalni centar Rovinja s početkom u 10:30 sati na predavanja, konsultacije, zajednički rad i umrežavanje. Uz pružanje podrške kreativnom sektoru prilikom zapošljavanja i umrežavanja, projekt ima za cilj istražiti lokalne potrebe za zajedničkim radnim prostorom.
Svi programi su besplatni.

Projekt je omogućen zahvaljujući potpori Zaklade za razvoj partnerstva i civilnog društva u sklopu programa „Mali projekti za bolje sutra“.

www.faro11.com
Pop up coworking day-1 Pop up coworking day-2