Info dan o financiranju udruga u Labinu!

Grad Labin ovoga četvrtka, 23. siječnja organizira prvi Info dan financiranja udruga. Početak i službeno otvaranje Info dana održat će se u 12,00 sati u polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin.

U prvom dijelu Info dana, Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva prezentirati će mogućnosti financiranja udruga iz natječaja europskih fondova. Drugi dio Info dana namijenjen je prezentaciji svih otvorenih natječaja namijenjenih udrugama od strane Grada Labina.

Na raspolaganju zainteresiranim za sva pitanja biti će službenici i službenice Grada Labina oko javnog natječaja za sufinanciranje programa i projekata na području kulture, socijalne skrbi i zdravstva, razvoja civilnog društva, razvoja malog gospodarstva te klubova studenata Istre, a prijave na ove natječaje zaprimaju se do 3. veljače.

PROGRAM:

12,00 – 13,30 – Mogućnosti financiranja udruga iz natječaja europskih fondova – Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva

13,30 – 18,00 – Prvi Info dan financiranja udruga – Natječaji Grada Labina – Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Labina i Upravni odjel za gospodarstvo i EU projekte Grada Labina

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na prvom Info danu financiranja udruga!