Groove On Air w/ CID INC @ Amfiteatar Dolac, Park skulptura Dubrova, Labin 28.07.2017.

Something irresistible proudly presents, Groove On Air 2017.
28.07. Amfiteatar Dolac, Park skulptura Dubrova, Labin
Groove On Air i ove godine nastavlja sa premijernim gostovanjima. Ponosno Vam predstavljamo, po prvi puta u Hrvatskoj, samu kremu progresivnog i groovy zvuka u svijetu, rodom iz Finske, CID INC. Imenovan za jednog od najboljih progressive house artista i sound inžinjera u svijetu. Sa svojim svježim i hipnotičkim groove-om već godinama razara chartove. Njegovu produkciju su između ostalih remixirali Guy J, Henry Saiz, Hernan Cattaneo & Soundexile.
Manifestaciju obogaćuju i još dva premijerna gostovanja u Labinu, Silvio Hrabar iz Splita, Dj /promotor i vlasnik Family Grooves labela, koji se svojim iskusnim repertoarom savršeno uklapa u cijelu ovu priču. Te dvojac, Julijan Kristić iz Zagreba i Filip Janković iz Velike Gorice, poznati kao Slicer & Dicer. Ambicioznan i energični duo, koji će vam poslužiti vrhunski set ispunjen različitim žanrovima i neočekivanim mješanjima deep, tech i progressive housea.
Kao majstor ceremonije nam dolazi Mc Lima lp iz Pule, a za vizualni dio će bit zadužen Careass iz Opatije.
Od domaćih snaga tu je mlad i perspektivan Toni C, koji je svojim entuzijazmom prema glazbi i nedavnim nastupima definitivno zaslužio svoje mjesto iza pulta.
I za kraj, pokretači Something irresistible organizacije i Groove On Air projekta, Mo” Funk & Asta Nova. Dvojac koji živi glazbu i sa već davno ukorjenjenim P.L.U.R. idealima, na ovaj način žele Vam pružiti neodoljivo glazbeno putovanje u čarobnom ambijentu.
Za potpuni doživljaj tako intimnoga i profinjenog zvuka, odabrali smo upravo i takvu lokaciju, amfiteatar na Dubrovi, a očekuje vas i vrhunski soundsystem.
LINE UP
★ CID INC ★(Replug, Lost & Found, Sudbeat) Swe/Fin
▣ SILVIO HRABAR (Family Grooves) Cro/Split
▣ MO” FUNK & ASTA NOVA (ICONYC, Hydrogen, Family Grooves) Cro/Labin
▣ SLICER & DICER(One4One) Cro/Zagreb
▣ TONI CCro/Labin
► Voice by: MC LIMA LP (One Love) Cro/Pula
► Visuals by: CAREASS (Kuu Akt) Cro/Opatija
Info: